Appudvikling

Reisby Consult tilbyder fuld-service appudvikling. Vi håndterer hele processen, fra wireraming og design til udvikling, kodning og test. Vi omfavner udviklingsopgaver, der spænder fra den sjove og enkle app til store app-projekter, som kræver komplekse back-end databaseintegrationer.

Business Apps er applikationer udviklet af virksomheder for virksomheder. Det er typisk med henblik på at optimere interne arbejdsgange, eller forbedre processer i forhold til eksterne samarbejdspartnere.

Consumer Apps er applikationer udviklet af virksomheder eller det offentlige til forbrugerne. Ved at ”flytte” over på mobilen, øges adgang til information og services. Det bliver med andre ord lettere for forbrugeren at interagere, kommunikere og købe produkter, da de mobile enheder altid er ved hånden.

Integration med eksisterende back-ends er en vigtig del af appudviklingen. Vores teknikere har over de seneste år arbejdet med en lang række forskellige backend-systemer og teknologier som eksempelvis Sharepoint, Sitecore, Microsoft Dynamics CRM, Umbraco, Microsoft SQL, MySQL, Oracle, Raven, Azure samt mange forskellige propreritære systemer udviklet i HTML/Javascript og Microsoft´s programmeringssprog.

Vi kan hjælpe dig, hvis du tænker på at udvikle en mobilapp og har brug for input til at komme i gang. Det er en kompleks proces at bygge en app - det ved vi af erfaring. Vi ved heldigvis også, hvordan man bedst planlægger, leder og udfører projektet. Vores projektledelse vil guide dig gennem beslutningsprocessen og sørge for, at projektet forløber efter planen. Samtidig sikrer vores designteam, at appen kommer til at se bedre ud, end du havde forventet.
Vi tilbyder vores kompetencer som separate tjenester. Så hvis du kun har brug for projektledelse eller en komplet designpakke, kan vi hjælpe.

 
 

CleverBinder

 CleverBinder er vores mest komplekse produkt til dato. Det demonstrerer et meget sofistikeret back-end-system, oversat til en brugervenlig, mobil applikation. App´ en synkroniserer på tværs af platforme for at give brugerne adgang til deres data, uanset om de er på iPhone, iPad eller Android.

Vi har opbygget en banebrydende softwareløsning til detail- og serviceindustrien, som kommunikerer med alle Point of Sale og e-handelssystemer. CleverBinder Service kræver ingen integration, men kan nemt installeres via vores Clever Connect-modul. CleverBinder er et forbindelsesværktøj til detailhandlere. App'en gør det muligt for forhandlere at holde kontakten med forbrugerne efter et salg for at yde udvidede tjenester og et højt niveau af kundesupport.