Appudvikling

Reisby Consult tilbyder fuld-service appudvikling. Vi håndterer hele processen, fra wireraming og design til udvikling, kodning og test. Vi omfavner udviklingsopgaver, der spænder fra den sjove og enkle app til store app-projekter, som kræver komplekse back-end databaseintegrationer.
Vi kan hjælpe dig, hvis du tænker på at udvikle en mobilapp og har brug for input til at komme i gang. Det er en kompleks proces at bygge en app - det ved vi af erfaring. Vi ved heldigvis også, hvordan man bedst planlægger, leder og udfører projektet. Vores projektledelse vil guide dig gennem beslutningsprocessen og sørge for, at projektet forløber efter planen. Samtidig sikrer vores designteam, at appen kommer til at se bedre ud, end du havde forventet.
Vi tilbyder vores kompetencer som separate tjenester. Så hvis du kun har brug for projektledelse eller en komplet designpakke, kan vi hjælpe.

 

 

Gallery_Wide.001.jpeg
 

CleverBinder

 CleverBinder er vores mest komplekse produkt til dato. Det demonstrerer et meget sofistikeret back-end-system, oversat til en brugervenlig, mobil applikation. App´ en synkroniserer på tværs af platforme for at give brugerne adgang til deres data, uanset om de er på iPhone, iPad eller Android.

Vi har opbygget en banebrydende softwareløsning til detail- og serviceindustrien, som kommunikerer med alle Point of Sale og e-handelssystemer. CleverBinder Service kræver ingen integration, men kan nemt installeres via vores Clever Connect-modul. CleverBinder er et forbindelsesværktøj til detailhandlere. App'en gør det muligt for forhandlere at holde kontakten med forbrugerne efter et salg for at yde udvidede tjenester og et højt niveau af kundesupport.